BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

31/12/2011



hye t0 non muslim :)
eyma NAK share ngn blogger yg baru bejinak2 ngn blog nie cket ..
ala-II tut0rial la jugak :)
hehe , simple , tapy maseh ramay yg mncarik :)
tng0k blog eyma , mnyak lagu kan :)
haaaa ! nak jugak ?
huh , k0rg boley letak ape p0wn lagu yg korang suke bnyak2 taw !
meh eyma bg link jela ehh :)

http://scmplayer.net/

haa .. pas dah buat ik0t suke cite rase korang !
korang boleyy paste kat :

Log in > Dashboard > Design > Add Gadget > Html/JavaScript

Paste kod korang di ruangan html/javascript.

then save ! ohh DONE
:face50:


like if suke :)

28/12/2011




hye t0 non muslim :131:
hary nie saya penad sangat-II :face6: tyt0 p0wn lambat ..
urmm , tape , petang karang , nak hang0ut :face24: wuuuu eek
nie saya baru siap edit blog saya :face26: s0rry if ta lawa mane puns keyy biggrin
if awak l0m follow , follow la keyy :face1:



like if suke :)

20/12/2011

kata mereka tentang saya :)



adeq zamrey :face28:

Assalamualaikum ..
meh nak cerite skit ? awok 1st jmp kak comel kite ni kat pokes .
terkejut jugak dia poke . biase la slalunya org comel ni sombong tapi die takpun .
to la yg awok suka sgad ngn dia .
hehe XD mia lama kite main pokes satu hari
dia likes awok mia wallpost smp seratus lebih ..
stat hari to awok jadi lagi suke kad die ..
amek la die sbg kak unkad . untung la dia nak .
haha . saygs dia ketad mampat mia .
# kak jngn tgai adek tau ?
adek saygs kak gegila mia .
iloveyou kak sygs .. lol


SITI NUR SHAHIRA BINTI ZOLKAFALI
haaa (!) aqu shera , already 7teen :)
sebulan lagyy aq bkn under eightteen :)
meh na citer siked pasal 0wner blog , akak aq .. kak eyma :)
dea satu-satunyee akak n adeq bradeq p0mpuan yang aq ade ..
deq nie same kepale ngn aq , hang-0ut ke , ape , ke ..
no hal punyee :) dea nie jenis yang tak suke maramara n kene mara ..
dea taksuke bile kene pakse , jangan harap dea na ik0t ..
lebeh senang berunding dengan dea cara slow talk ..
dea pemalu .. HAHA .. 0kie , thats all :)
SAYA SAYANG KAKAK SAYA (!) senyum :)

tecik saye <3



APEK TECIK
asalamualaikum , ^__^
mle2 saye jumpe eyma dlam fb je ,, xd pon jmpe kt luar ke ape ke ,
nie saye nk cerite ..
mule2 kite berkwn , eyma asik LIKE je sye bwt ape , lps to sye pon add dy! sye chat ngn dy untok nk berkenalan ,, sye pon ape ag mintak la 6be tpon .. aleyeh2 dy bg ALHAMDULILAH.. dpt 6be dy hehe ^__^ .. mse dy dh bg ps to dy out ..
ermm~ to la dy kn dh bg tros je out ..
mse sye tpon dy msing2 sgan..hahahahaa..
lme2 akhir nye! Delly Chokelat II laaa___ buh aty sye!!
kikiki .. sayang Anje!
love u sayang! muaxhhmuaxhh! sory!

deq yuz


Mohamad Fairuz Bin Fauzi
Aq Yuz..Next Year 7Teen..Skang nie aq bkan nk cite psl aq..psl dia pnya owner !
oke..aq kenal dia dlm bulan 12 jgax..1st kenal mcm dia nie sombong je :))..
mula la text-2..then dia bgiytaw dia 9teen..
so,aq kena pgil dia akk la kan :)..dia nie sempoi habiz la..
klo chat ngan dia pon xbosan la kot :))..haha !
..Oke..cukup la smpai di sini saje kate-2 aluan dri aq..(ayt xley bla) haha ..
Nice meet you ya sys <3<3 <3



NUR FAZIRA
kw niiii ... peramah , suke kentut dlm sLuar , cewah!
haha .. baik , , cantik . gedik , n cepat sgt dpt couple if clash !
okey jujur ! haha ..
n then senang bkwn ngn kw tak sombong..

adeq fieyqa

NURUL SYAFIQA
sys,comel org nye..baik haty..
penyayang..
ewm,peramah..
:)
BTW,,sys,,xsombong ..
adQ suke...

^_^
;)
abang wan


AZWAN SHAH
Okeyh.. xnk cter bnyk ler.. sal my adex nie..
die xprnah putos ase..
sbb dlu prnah lose cntact dlu n mnkin abg xlyn adex mse 2
sbb abg ingtkn adex ni xcari abg r..
ade lah mse 2 die cntact blk n xpcayer r my adex ni jnis xputos ase,,
lps dri 2,aku anggap die adex angkat yg
aku xleyh lpekn,sbb aku tau she luv me very much.. :)
k lah xnk cter bnyk.. sbb t owg 2 kmbang..
btw she have a prfect
life bcoz she is not the same behavior with other people that I knew..
Luv u adex eyma.. Abg Azwan..

ijan smarties


IJAN
ok..saye ijan..saye ni pemalu orang nya nan kaum hawa
la nan kaum adam x malu pon..hihi..
saye ni kakilike di fb ni..hihi..
lagi saye suke melaan owg..xkire la knl ke x..hihi..
saye ni suke g jln2 nk cari bnde yg baru an.
bab kate owg...se rse tu jer la citer ttg sye..
eyma (!)
eyma ni xsombong owg ny an..
n dye ni jenis cm manje2 owg nya..
n yg pling best ttg ema ni..dye sporting owg ny aww..;)
ok done :)
;)

adeq zul



MOHAMAD ZULHILMI BIN ZUKHAIRI
cubew tgk pic akak aq nie toi2 , cumey x ?
cumey kan , so aq bangga sbb dpt akak yg cumey cmnie
dh lha 2 baek lak , dea nak blnja aq mkn tpy bila xtaw gy heheheXD
saye syg akak sye nie :D<3

adett rifky


IZWAN
first akak comey .
scond akak cntekk .
thrd akak tak sombong ..
4 . akak baik .
5 akak giler2 killer skit . haha .
6 adek sayangg akak <3 . hihi !
:)


like if suke :)

19/12/2011

CONTEST YOU AND ME TOGETHER :)

SALAM for muslim and hyee t0 non muslim :) cy ade mc0k contest "you and me together" .so now cy nak tunaikan permintaan t0k st0ryy ab0ut entry nii dibuat:) hikh0k !

 
nie dea banner admin :)


now story about entry nii yall , ukeyy , eyma nak tunjuk 
satu gambar yang eyma pertaruhkan di page admin:)

taraaaaaa (!)

me and my lil sys :)
 ukeyy .. nie laa pic yg cy pertaruhkan .. hikh0k :)
pic nie kami synap di GUNUNG LEDANG :)
yang baju pink tuh shera and yang berbaju merah tuh saya laa :)
eyma :)
ukeyy , kami hanya berdua saja perempuan dalam adeq - beradeq
kami .. yeahh (!) kami SATU KEPALA (!) hikhok :)
ukeyy , saya harap kawan - kawan t0long saya yee :)
peace (!)
like pic kami disini yall :)
contest you and me together :) #81
ukeyy , a big smile pada yang sudi like (!)
^___________^
thats all babe and dude (!)


like if suke :)

17/12/2011

LELAKI idaman saya :)



Lelaki idaman saya adalah...

Seorang lelaki yang beriman...
Yang hatinya disaluti rasa takqwa kepada Allah...
Yang jiwanya penuh penghayatan terhadap Islam...
Yang sentiasa haus dengan ilmu...
Yang sentiasa dahaga akan pahala...
Yang solatnya adalah maruah dirinya...
Yang tidak pernah takut untuk berkata benar...
Yang tidak pernah gentar untuk melawan nafsu...
Yang sentiasa bersama kumpulan orang-orang yang berjuang di jalan Allah...

Lelaki idaman saya adalah...

Lelaki yang menjaga tuturkatanya...
Yang tidak bermegah dengan ilmu yang dimilikinya...
Yang tidak bermegah dengan harta dunia yang dicarinya...
Yang sentiasa berbuat kebajikan kerana sifatnya yang penyayang...
Yang mempunyai ramai kawan dan tidak mempunyai musuh yang bersifat jembalang...

Lelaki idaman saya adalah...

Lelaki yang menghormati ibunya...
Yang sentiasa berbakti kepada kedua orang tua dan keluarga...
Yang akan mendidik isteri dan anak-anak mendalami Islam...
Yang mengamalkan hidup penuh kesederhanaan...
Kerana dunia baginya adalah rumah sementara menuju akhirat...


Lelaki idaman saya...

Sentiasa bersedia untuk menjadi imam...
Yang hidup dibawah naungan Al-Quran dan mencontohi sifat Rasulullah...
Yang boleh diajak berbincang dan berbicara...
Yang menjaga matanya dari berbelanja...
Yang sujud penuh kesyukuran dengan rahmat Allah keatasnya...

Lelaki idaman saya...

Tidak pernah membazirkan masa...
Matanya kepenatan kerana penat membaca...
Suaranya lesu kerana penat mengaji dan berzikir...
Tidurnya lena dengan cahaya keimanan...
Bangunnya subuh penuh kecergasan...
Kerana sehari lagi usianya bertambah penuh kematangan...

Lelaki idaman saya...

Sentiasa mengingati mati...
Yang baginya hidup di dunia adalah ladang akhirat...
Yang mana buah kehidupan itu perlu dibaja dan dijaga...
Agar berputik tunas yang bakal menjadi baka yang baik...
Meneruskan perjuangan Islam sebelum hari kemudian...

Lelaki idaman saya adalah...

Lelaki yang tidak terpesona dengan buaian dunia...
Kerana dia mengimpikan syurga...
Di situlah rumah idamannya...
Dan dia ingin membawa saya bersama...
Dialah lelaki idaman saya...

saya harap si kecix saya , j0doh saya :)


like if suke :)

08/12/2011

Kisah Dongeng - Stacy



Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini

Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini

Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja


like if suke :)

07/12/2011

funny !

salam ! hik2 ! tanak citer manyak ! meh nak k0ngsi 1 vide0 neh ! :)

video


like if suke :)

gunung ledang mary !

salam :)
hikh0k .. hyee cutie visit0rs ! haa ! neng0k bl0g cy ehh ! 
hehe ,. ta sala lhaa :)
daa kebetulan intai2 tuh , meh na share pic g GUNUNG LEDANG ptg tdyy :)
watch 0ut !








like if suke :)

05/12/2011

ASSALAMUALAIKOM !

heyy visitors !
thx cuz ade mase nak tng0k-II bende mengar0t kat bl0g cy neh !
meh cy na share ngn visitors pix-II cy :)

pixca neh baru lagyy lhaa :) mase bawu pas p0tong ramb0t :)

pixca neh mase hang0ut .. ngee :)

cam neh laa jdyy nyee bile da b0rink !

nie mase at bustand :)

SELAMAT HARY RAYA ! haha , pixca neh mase 1st raya :)

nie pixca mase rambut bel0m p0tng .. miss my hair :(

yeahh ! pixca mase di kamsis POLITEKNIK MERLIMAU MELAKA !

nie mase mau pegyy kendury uma my aunt :)

SELAMAT HARY RAYA AIDILADHA ! hehe ! pixca mase raya jugak ! >.<


like if suke :)